Zoeken naar alexa

alexa
Amazon begonnen met Alexa Accelerator Emerce.
Amazon begonnen met Alexa Accelerator. Nieuws 19 juli 2017 1453: Amazon begonnen met Alexa Accelerator. Amazon is maandag begonnen met de Alexa Accelerator, een startupprogramma dat in samenwerking met Techstars is opgezet en zich exclusief richt op Amazons spraaktechnologie Alexa.
Alexa Internet Wikipedia.
Ingenieurs van Alexa hebben de Wayback Machine van Alexa ontworpen. Alexa voorziet Internet Archive ook van webcrawls. In 1999 werd Alexa opgekocht door Amazon.com voor ongeveer 250 miljoen dollar. Alexa verzamelt informatie over gebruik van het web via de Alexa Toolbar.
Achtergrond: Amazon wint CES met alomtegenwoordige stemassistent Alexa NU Het laatste nieuws het eerst op NU.nl. Wissel kleurenschema. Pijltje beneden. Wissel kleurenschema. Pijltje beneden. Huidige verkeerssituatie. Beurs aandelen. TV Gids. Voetbal wedst
De Echo is slechts één huls om Alexa, de stemassistent die Amazon ontwikkelde om antwoord te geven op vragen, muziek aan te zetten, en allerlei huishoudelijke apparatuur te besturen. Vorig jaar bleek op CES al dat Alexa een snaar had geraakt: honderden bedrijven kondigden aan dat zij ondersteuning voor Alexa zouden inbouwen in hun producten, zodat ze via de Echo konden worden bestuurd.

Contacteer ons